De populairste werkgevers om je carrière te starten

Branches

Uitsplitsing van favoriete werkgevers per branche

Hightech

Meest genoemde argumenten om Philips te kiezen als favoriete werkgever zijn de innovativiteit van de organisatie en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

FMCG

Meest genoemde argumenten om Heineken te kiezen als favoriete werkgever zijn de reputatie van Heineken en diens positie in de markt en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Audit & Advisory

Meest genoemde argumenten om PwC te kiezen als favoriete werkgever is het feit dat PwC aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Engineering & Logistics

Meest genoemde argumenten om KLM te kiezen als favoriete werkgever zijn de internationale carrièremogelijkheden en doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Maritieme sector

Meest genoemde argumenten om Mammoet te kiezen als favoriete werkgever zijn de inhoud van de functie en werkzaamheden en de innovativiteit van de organisatie.

Chemie & Lifesciences

Meest genoemde argumenten om AkzoNobel te kiezen als favoriete werkgever zijn de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf en de werkzaamheden en inhoud van de functie.

ICT & Telecom

Meest genoemde argumenten om Google te kiezen als favoriete werkgever zijn de innovativiteit van de organisatie en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Finance

Meest genoemde argumenten om de Rabobank te kiezen als favoriete werkgever zijn de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf en de inhoud van de functie en werkzaamheden.

Energy HBO/MBO Techniek – Toplijst

Meest genoemde argumenten om Shell te kiezen als favoriete werkgever zijn de internationale carrièremogelijkheden en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf. Ook bij Stork zijn de doorgroeimogelijkheden het meest genoemde argument.

Energy – Overall

Non-Profit

Meest genoemde argumenten om het Ministerie van Buitenlandse Zaken
te kiezen als favoriete werkgever zijn de internationale carrièremogelijkheden en de werkzaamheden en inhoud van de functie.